STAR Nieuws

De inschrijving voor onze activiteiten seizoen 2021-2022 is geopend. Iedereen kan zich weer inschrijven voor de volgende activiteiten. Ben jij er dit jaar ook weer bij?

– Kweekvijver; onze jongste talenten in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar
– Voetbalschool; diverse pakketten voor zowel groepslessen als individuele trainingen
– Pre-season; wil je fit het nieuwe seizoen in? Schrijf je dan in*
– STAR voetbaldagen; die komen zeker terug. Nadere informatie volgt later.

*spelers die in seizoen 2020-2021 het STAR abonnement hebben afgenomen of zich hier middels aparte aanmeldingen hebben ingeschreven zijn al verzekerd van deelname.

Kweekvijver

Speciaal voor spelers in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar die niet kunnen wachten om te gaan voetballen, geven wij iedere zondagochtend van 9.00u tot 9.45u een training/les gebaseerd op voetbal in een spelvorm. Deze training is meer dan voetbal. Peuters en kleuters maken tijdens onze lessen kennis met de bal waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt en waarbij de ouders lekker mee doen.

Deelname gaat per module van 9 trainingen (najaarsmodule en voorjaarsmodule) a 125 EUR. In de winter kunnen we bij voldoende animo een zaaltje afhuren en ook dan een module aanbieden.

Voetbalschool
Bij Voetbalschool STAR draait alles om de ontwikkeling van het individu. Afgelopen jaar hebben we bij alle spelers mooie ontwikkeling gezien die we graag verder met jullie willen uitbouwen. In kleine groepjes gaan we weer werken aan de doelen van elke speler.
Bekijk snel via onze website welke mogelijkheden wij allemaal aanbieden en kies het trainingspakket welke op dit moment het beste bij jou past.
De trainingen vinden iedere zondag plaats en starten vanaf 12 september.

Pre-season
Wil je fit het nieuwe seizoen in en al in de zomervakantie al wat voetballen? Dat kan bij STAR. we bieden in de laatste drie weken van de schoolvakantie ‘pre season trainingen’. In deze trainingen die tweemaal per week plaatsvinden zorgen wij dat je goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

We trainen vrijdag en zondag op de volgende data 13,15, 20, 22, 27 en 29 augustus.
Kosten voor deelname zijn 75 EUR

Trainingsdagen
De trainingen van de reguliere zondagtrainingen starten op zondag 12 of 19 september.

Als er nog vragen zijn dan kunt u ons het beste bereiken door een email te sturen aan info@starfootballacademy.nl

Op 12 en 13 mei organiseert STAR haar ‘STAR voetbaldagen. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je in de meivakantie een dag trainen als een prof? Meld je dan nu aan voor een van de twee dagen in de meivakantie? Meld je dan snel aan via deze link https://starfootballacademy.nl/star-voetbaldagen/

Per 11 April is het mogelijk voor de allerkleinsten om ook een eerste kennismaking op een echt voetbalveld te maken in een veilige omgeving en boordevol lerend vermogen. Ben jij de voetballer tussen de 3  en 5 jaar en kun je niet wachten om op het veld te staan? Meld je dan aan via de button ‘De Kweekvijver’.

Zien we jou binnenkort met een bal bij ons op het veld?

Per heden is het mogelijk om kleding van STAR en een aantal andere artikelen te bestellen.

Uw bestelling kunt u plaatsen via de email info@starfootballacademy.nl met daarin aangegeven welk artikel u wenst te bestellen, het aantal en de maat. Na uw bestelling ontvangt u een betaalverzoek via een iDEAL-link.

Schrijf je nu in voor onze winter- en/of voorjaarsmodule ‘ook voor keepers’

Vanaf zondag 10 januari kan je 9 of 18 weken lang trainen bij STAR Football Academy op het sportpark van sv Poortugaal. Zowel jongens en meiden kunnen mee doen aan de trainingsmodule evenals keepers. Wil je komen trainen bij STAR of je huidige Silver abonnement upgraden? Schrijf je dan nu in voor een van de twee opties!

Winter module:  Selecteer het Silver abonnement. Hiermee ben je verzekerd van een plaatsje voor de wintermodule. Betreft 9 trainingen. Module start 10 januari en eindigt 14 maart

Winter- en voorjaarsmodule: Afsluiten van een abonnement voor zowel de winter- als de voorjaarsmodule. Betreft totaal 18 trainingen. Module start 10 januari en eindigt 30 mei.

Kosten

Kosten voor de winter module (Silver) zijn 117 EUR (excl. trainingstenue).

Kortingsactie a 10%. De kosten voor de winter- en voorjaarsmodule zijn 211 EUR (excl. trainingstenue).

*een tweede of derde gezinslid krijgt nog eens een extra korting van 15%.

Inschrijven

Inschrijven Winter en voorjaar modules of meer info? check www.starfootballacademy.nl of mail naar info@starfootballacademy.nl

Contact Trainingspakket Silver – starfootballacademy

*Wil je gebruik maken van de korting en je inschrijven voor beide modules kies dan ook voor het Silver-abonnement en geef aan bij *positie in het veld dat je gebruik wenst te maken van de module winter-en voorjaar of geef dit aan in een begeleidende email.