Welkom bij Voetbalschool STAR!
STAR Football Academy
De voetbalschool waar de ontwikkeling van spelers en plezier hand in hand gaan.

We werken met kleine groepen op verschillende niveau’s en leeftijden en hebben ook een aanbod in kleuter en peuter voetbal (3 t/m 5 jaar). Voor ons staat naast plezier in het spelletje centraal dat iedere speler op zijn eigen niveau en weerstand traint om zich zo maximaal te ontwikkelen. Ons speerpunt is kwaliteit waarbij de focus niet alleen ligt op balvaardigheid en techniek maar zeker ook op tactiek, loopcoördinatie en het mentale vlak. Kortom, een totaalpakket. Onze kwaliteit houden we hoog doordat we zelf ontzettend van het spel houden en een passie hebben voor het opleiden, maar bovenal ons zelf en onze trainingen continue willen verbeteren en op zoek zijn naar innovaties.

De STAR-trainingsmethode is ontwikkeld door onze trainers waarbij de spelers technisch, tactisch, conditioneel en fysiek worden getraind, maar ook zeker het mentale aspect (zelfvertrouwen) en persoonlijke aandacht hechten wij veel waarde aan. De combinatie van deze punten geeft meerwaarde t.o.v. de reguliere trainingen bij de vereniging waar de speler actief is. Uniek in de begeleiding van onze spelers is dat we ook naar wedstrijden komen kijken om de speler nog meer gericht te kunnen trainen op zijn of haar ontwikkelpunten, maar ook zeker de sterke punten verder te verbeteren en benutten.

Onze trainers zijn gecertificeerde voetbaltrainers en bezitten over ruime ervaring in het trainersvak (oa. bij diverse BVO’s en TOP amateurverenigingen bij zowel jeugd als senioren).

STAR Football Academy is partner van sv Poortugaal.
De trainingen vinden plaats op sportcomplex Albrandswaard.

CONTACT:

info@starfootballacademy.nl

Tel. 06 52 69 37 31

TRAIN LOCATIE:

Complex sv Poortugaal

Albrandswaardseweg 84a

Poortugaal