CLUBONDERSTEUNING

De basis voor een gezonde vereniging wordt gelegd bij de jeugd. Om structuur te geven aan een jeugdopleiding is jeugdbeleid aan de hand van een visie en een missie een absolute voorwaarde om beleidsmatig een basis te leggen. Het bedenken en opschrijven van jeugdbeleid is een lastig proces maar dat lukt vaak nog wel. Waar veel verenigingen vaak tegen aan lopen is hoe je jeugdbeleid implementeert en structureel blijft handhaven en door ontwikkelen.

Belangrijk is dat het voor iedereen binnen de vereniging duidelijk is wat binnen de jeugdafdeling van hem/haar en van anderen verwacht mag worden. Er zijn binnen de vereniging tal van mensen actief: spelers, bestuursleden, trainers, leiders, vrijwilligers, ouders, sponsoren, kortom veel mensen die behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid. Kortom, taken, rollen en procedures binnen de jeugdafdeling dienen voor iedereen duidelijk te zijn.

Als STAR adviseren wij u hoe structuur te geven en zorg te dragen voor een verbeterde aanpak zodat geformuleerde ambities en doelstellingen worden behaald. Hierbij bieden wij u ondersteuning op het organisatorische vlak, voetbaltechnische en financiële aspecten, communicatie en informatievoorziening en overige randvoorwaarden. Na afloop van het traject beschikt u over een jeugdbeleidsplan en/of voetballeerplan dat pragmatisch is en toepasbaar voor iedereen.

Onze aanpak is gericht op maatwerk. Wij zullen als onderdeel van het vaststellen van de probleemanalyse op trainingsavonden langs de velden aanwezig zijn en interviews afnemen om beeld te krijgen van uw vereniging om u zodoende maximaal te kunnen adviseren.

Voordelen voor uw vereniging:

  • Het vergroot duidelijkheid en commitment onder uw leden
  • Het vergroot de vaardigheden van spelers en trainers
  • Het vergroot betere doorstroming van jeugdspelers naar de senioren
  • Het vergroot behoud van spelers voor uw vereniging
  • Het plezier om onderdeel te zijn van de vereniging en samen aan iets moois te bouwen neemt toe.

Kortom, kwaliteit en kwantiteit van de jeugdopleiding neemt toe.

Voor meer interesse kunt u contact opnemen met ons. Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek waarin we de probleemanalyse met u kunnen bespreken en we samen bekijken of STAR voor u de samenwerkingspartner is die uw vereniging kan ondersteunen in haar ontwikkeling.

Inschrijving/ nadere informatie

Neem contact op via email of 06-52693731.

CONTACT:

info@starfootballacademy.nl

Tel. 06 52 69 37 31

TRAIN LOCATIE:

Complex sv Poortugaal

Albrandswaardseweg 84a

Poortugaal