STAR en Sv Poortugaal zorgen voor plezier bij de jeugd (met filmpje!!)

Op woensdagmiddag 2 maart organiseerde STAR Football Academy samen met sv Poortugaal een 4×4 toernooi voor spelers t/m 15 jaar en een keepersclinic. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje beleefden de kinderen een geslaagde voetbalmiddag.

Met een deelnemersveld van 65 spelers en 18 keepers was het hoofdveld en het 2e kunstgrasveld volledig gevuld. Fanatiek en met veel plezier werd er gevoetbald in drie poules. Iedere competitie was ingedeeld op leeftijd en bestond uit teams van de Nederlandse Eredivisie, de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division. Gehuld in gekleurde hesjes was het een fantastisch kleurenpalet op de velden van sv Poortugaal. De winnaars van iedere poule werden aan het einde van de middag beloond met kaartjes voor de wedstrijd Sparta – Go Ahead Eagles.

Gelijktijdig met het toernooi was er op het hoofdveld een clinic voor keepers onder leiding van Arjan van der Kaaij van Feyenoord Academy en Matthijs van Deventer, keeperstrainer van de 1e selectie sv Poortugaal. Onder enthousiaste leiding werd er in twee blokken een clinic gegeven aan 18 keepers. Fijn om de keepers, die nog wel eens vergeten worden in het voetballen, prominent bezig te zien in het verbeteren van hun keeper skills.

Aan het einde van de middag gingen de kinderen voldaan naar huis en kon er worden teruggekeken op een geslaagde middag.

STAR organiseert in Mei nog voetbaldagen en in maart start de voorjaarsmodule voor extra techniektrainingen. Aanmelden kan via www.starfootballacademy.nl