Inschrijving activiteiten STAR modules seizoen 2021-2022 geopend!

De inschrijving voor onze activiteiten seizoen 2021-2022 is geopend. Iedereen kan zich weer inschrijven voor de volgende activiteiten. Ben jij er dit jaar ook weer bij?

– Kweekvijver; onze jongste talenten in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar
– Voetbalschool; diverse pakketten voor zowel groepslessen als individuele trainingen
– Pre-season; wil je fit het nieuwe seizoen in? Schrijf je dan in*
– STAR voetbaldagen; die komen zeker terug. Nadere informatie volgt later.

*spelers die in seizoen 2020-2021 het STAR abonnement hebben afgenomen of zich hier middels aparte aanmeldingen hebben ingeschreven zijn al verzekerd van deelname.

Kweekvijver

Speciaal voor spelers in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar die niet kunnen wachten om te gaan voetballen, geven wij iedere zondagochtend van 9.00u tot 9.45u een training/les gebaseerd op voetbal in een spelvorm. Deze training is meer dan voetbal. Peuters en kleuters maken tijdens onze lessen kennis met de bal waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt en waarbij de ouders lekker mee doen.

Deelname gaat per module van 9 trainingen (najaarsmodule en voorjaarsmodule) a 125 EUR. In de winter kunnen we bij voldoende animo een zaaltje afhuren en ook dan een module aanbieden.

Voetbalschool
Bij Voetbalschool STAR draait alles om de ontwikkeling van het individu. Afgelopen jaar hebben we bij alle spelers mooie ontwikkeling gezien die we graag verder met jullie willen uitbouwen. In kleine groepjes gaan we weer werken aan de doelen van elke speler.
Bekijk snel via onze website welke mogelijkheden wij allemaal aanbieden en kies het trainingspakket welke op dit moment het beste bij jou past.
De trainingen vinden iedere zondag plaats en starten vanaf 12 september.

Pre-season
Wil je fit het nieuwe seizoen in en al in de zomervakantie al wat voetballen? Dat kan bij STAR. we bieden in de laatste drie weken van de schoolvakantie ‘pre season trainingen’. In deze trainingen die tweemaal per week plaatsvinden zorgen wij dat je goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

We trainen vrijdag en zondag op de volgende data 13,15, 20, 22, 27 en 29 augustus.
Kosten voor deelname zijn 75 EUR

Trainingsdagen
De trainingen van de reguliere zondagtrainingen starten op zondag 12 of 19 september.

Als er nog vragen zijn dan kunt u ons het beste bereiken door een email te sturen aan info@starfootballacademy.nl