STAR Winter- en voorjaarsmodule

Schrijf je nu in voor onze winter- en/of voorjaarsmodule ‘ook voor keepers’

Vanaf zondag 10 januari kan je 9 of 18 weken lang trainen bij STAR Football Academy op het sportpark van sv Poortugaal. Zowel jongens en meiden kunnen mee doen aan de trainingsmodule evenals keepers. Wil je komen trainen bij STAR of je huidige Silver abonnement upgraden? Schrijf je dan nu in voor een van de twee opties!

Winter module:  Selecteer het Silver abonnement. Hiermee ben je verzekerd van een plaatsje voor de wintermodule. Betreft 9 trainingen. Module start 10 januari en eindigt 14 maart

Winter- en voorjaarsmodule: Afsluiten van een abonnement voor zowel de winter- als de voorjaarsmodule. Betreft totaal 18 trainingen. Module start 10 januari en eindigt 30 mei.

Kosten

Kosten voor de winter module (Silver) zijn 117 EUR (excl. trainingstenue).

Kortingsactie a 10%. De kosten voor de winter- en voorjaarsmodule zijn 211 EUR (excl. trainingstenue).

*een tweede of derde gezinslid krijgt nog eens een extra korting van 15%.

Inschrijven

Inschrijven Winter en voorjaar modules of meer info? check www.starfootballacademy.nl of mail naar info@starfootballacademy.nl

Contact Trainingspakket Silver – starfootballacademy

*Wil je gebruik maken van de korting en je inschrijven voor beide modules kies dan ook voor het Silver-abonnement en geef aan bij *positie in het veld dat je gebruik wenst te maken van de module winter-en voorjaar of geef dit aan in een begeleidende email.