Welkom bij STAR Football Academy

De voetbalschool waar plezier en ontwikkeling hand in hand gaan. Bij Voetbalschool STAR draait alles om de ontwikkeling van het individu. In kleine groepjes of individueel wordt er gewerkt aan de doelen van elke speler. De trainingen worden zoveel mogelijk aangepast aan de doelen van de spelers. Door de betrokkenheid en professionele begeleiding van de trainer krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als speler ga je daardoor snel vooruit. Dit in combinatie met veel plezier gaat het leren vanzelf.

Voor ons staat naast plezier in het spelletje centraal dat iedere speler op zijn eigen niveau en weerstand traint om zich zo maximaal te ontwikkelen. Ons speerpunt is kwaliteit waarbij de focus niet alleen ligt op balvaardigheid en techniek maar zeker ook op tactiek, loopcoˆrdinatie en het mentale vlak. Uniek in de begeleiding van onze spelers is dat we gezien onze rol bij sv Poortugaal ook naar wedstrijden komen kijken om de speler nog meer gericht te kunnen trainen op zijn of haar ontwikkel punten, maar ook zeker de sterke punten verder te verbeteren en benutten.

De voetbalschool is niet alleen voor de jongere jeugdspelers maar ook zeker geschikt voor spelers in de bovenbouw tm U23. Zo trainen wij meerdere spelers in de leeftijd van 15 t/m 23 jaar die zich willen blijven ontwikkelen in hun weg naar selectievoetbal senioren en/of de overstap naar een BVO. Voor meer informatie mail of bel ons.

Als onderdeel van de voetbalschool hebben we ook een aanbod in kleuter en peuter voetbal (3 t/m 5 jaar), De Kweekvijver. Peuters en kleuters maken tijdens onze lessen kennis met de bal waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt en waarbij de ouders als ze willen lekker mee kunnen doen. Wij vinden betrokkenheid van ouders belangrijk en hoe fijn is het als een kind zijn 1e voetbalmomenten kan ervaren met zijn/haar ouders? Naast de aandacht voor voetbaltechnieken worden tijdens de lessen ook de kinderen gemotiveerd in hun motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Zo verbeteren ze op een speelse manier hun motoriek en coördinatie en leren ze onder andere; kleuren benoemen, tellen en symbolen herkennen.