STAR Football Academy wordt partner van sv Poortugaal

STAR Football Academy gaat een partnerschap aan met sv Poortugaal. De jeugdopleiding van sv Poortugaal zit in de lift en wil verder blijven groeien en zich ontwikkelen. Daar sluiten wij als STAR graag bij aan.

Wij delen graag onze kennis met sv Poortugaal en hopen op een win-win situatie waarbij de leden van Poortugaal zich extra ontwikkelen en leden van STAR lid worden bij sv Poortugaal. Ook zal STAR bijdrage leveren aan verschillende activiteiten die sv Poortugaal voor haar leden organiseert.

We kunnen niet wachten om te starten. De ambitie die de club uitstraalt, past ook bij de ambities van STAR. Het contact met bestuur van sv Poortugaal verliep vloeiend en er liggen mooie plannen klaar voor de toekomst. Daar sluiten we graag op aan.